Τι είναι οι τοξίνες; Τι μπορούν να προκαλέσουν; Μπορούν να έχουν τις ίδιες επιπτώσεις στην δική μας υγεία και στο κατοικίδιο μας;

Υπάρχουν διαφόρων ειδών τοξίνες: Ta ζιζανιοκτόνα, τα φυτοφάρμακα, οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων, χημικές ουσίες πάνω στο γρασίδι, καθαριστικά και αποσμητικά που χρησιμοποιούνται στην οικογένεια.

Οι γάτες και οι σκύλοι γλείφουν τη σκόνη ή απορροφούν τις τοξίνες μέσω των ποδιών τους. Όταν συσσωρευτούν οι τοξίνες στα κατοικίδια, μπορούν να προκαλέσουν λήθαργο, κούραση, μολύνσεις, να επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό και να σχηματίσουν σοβαρές ασθένειες.

Εύκολοι τρόποι για να προστατεύσουμε το κατοικίδιο μας από τις τοξίνες είναι να βελτιώσουμε την τροφή του, να του παρέχουμε μόνο φιλτραρισμένο νερό, να φροντίζουμε την καθαριότητα του με φυσικά προϊόντα και να ασκείται μαζί μας συστηματικά.

Μια ακόμα φυσική πρόταση για την αποτοξίνωση του σκύλου και της γάτας σας είναι τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Εμπλουτισμένα με Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και αγκινάρας, L- Μεθειονίνη και Βιταμίνες Β6 και Β12. Ένας μοναδικός συνδυασμός για την υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

Το Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου περιέχει σιλυμαρίνη, ένα σύμπλεγμα φλαβονοειδών, γνωστό για τις ηπατοπροστατευτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Το Εκχύλισμα αγκινάρας δρα συνεργιστικά με το εκχύλισμα γαιδουράγκαθου και μειώνει την εναπόθεση λιπιδίων στο συκώτι ενώ προάγει το σωστό μεταβολισμό.

χρήση τους είναι πολύ εύκολη. Σε ταμπλέτες χορηγείται απευθείας στο στόμα ή το ανακατεύουμε με την τροφή του.

Θα το βρείτε στον κτηνίατρο σας 

emeral01
Author

Comments are closed.

Pin It