Θέλετε να αυξήσετε τα ραντεβού σας; Πάρτε ένα σκύλο λένε οι ειδικοί. Τα άτομα που έχουν σκυλιά θεωρούνται πιο προσιτά, πιο ενθουσιώδη και  πιο ευτυχισμένα, δηλαδή κοντά στο πρότυπο του τέλειου συντρόφου. Άλλωστε η πραγματικότητα δείχνει ότι η κατοχή ενός τετράποδου προϋποθέτει αγάπη, υπομονή, τρυφερότητα και, φυσικά,  ένα είδος δέσμευσης.

Επιπλέον, η κατοχή των συμπαθών τετράποδων δείχνει ότι οι άνθρωποι που είναι μαζί τους καλλιεργούν συναισθήματα και είναι σε θέση να φροντίζουν για ένα άλλο ον – παράγοντας που, όπως  λέει ο Έλεν Φίσερ, ανώτερος ερευνητής στο Ινστιτούτο Kinsey, δημιουργεί ερωτική έλξη.

Έχοντας ένα σκυλί λέει κάτι για σας “, είπε ο ίδιος στους NYTimes.

“Λέει ότι μπορείς να φροντίσεις για ένα πλάσμα, να ακολουθείς ένα πρόγραμμα, να πας σπίτι για να του δώσεις τροφή, να μπορείς να το πας βόλτα , να τον αγαπάς και να ξοδεύεις χρόνο μαζί του”.

Επιπλέον, μια πρόσφατη έρευνα στο Match.com διαπίστωσε ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου ζώου μπορεί να είναι μια συνολική δημιουργία ή διακοπή για τους singles που αναζητούν αγάπη.

Σχεδόν το ένα τρίτο των 1.200 ερωτηθέντων της έρευνας  παραδέχτηκε ότι «τον προσέλκυσε» περισσότερο το αντίθετο φύλο, επειδή ήταν «γονείς» σε έναν σκύλο.

Περισσότεροι από τους μισούς δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να βγουν ραντεβού εάν ήθελαν να υιοθετήσουν ένα ζώο και η πλειοψηφία παραδέχτηκε ότι δεν θα ακολουθούσαν μια σχέση  με κάποιο πρόσωπο στο οποίο  δεν άρεσαν τα κατοικίδια ζώα.

«Οι γυναίκες είναι γενικά πιο απαιτητικές από τους άνδρες για τις επιλογές των συντρόφων τους», δήλωσε ο Peter B. Gray, βασικός συντάκτης της έκθεσης.

«Θέλουν να μάθουν αν αυτό το πρόσωπο είναι καλό και αυτό μπορεί να είναι ένας τρόπος να εκτιμήσεις αν κάποιος λέει την αλήθεια και είναι σωστός σε μια μεγάλη, ανώνυμη κοινωνία».

Πηγή: :www.womenshealth.com

Κατηγορίες:

Pet Stories, Sex & Σχέσεις,

Τελευταία ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου, 2021